Live stream NK wielrennen 2021 (vrouwen)

Live stream NK wielrennen 2021 (vrouwen)

Kijk zaterdag 19 juni vanaf 12.00 uur LIVE naar NK wielrennen 2021 via de livestream hierboven.

Op zaterdag 19 en zondag 20 juni zijn de NK wielrennen op de weg voor vrouwen en mannen. Net als vorig jaar is de VAM-berg in Drenthe het parcours van het kampioenschap. De NOS doet live verslag op tv en via de livestream hierboven.

De vrouwen komen zaterdag in actie. Ze rijden 17 rondjes van 7,3 kilometer. Titelverdediger en wereldtopper Anna van der Breggen is opnieuw de topfavoriet. Ook Lucinda Brand en Annemiek van Vleuten behoren tot de kanshebbers.

De NK wielrennen voor vrouwen en mannen zijn zaterdag 19 juni om 12.00 uur en zondag 20 juni om 14.30 uur te zien op NPO 1, NOS.nl en via bovenstaande Gids.tv-livestream.

Live stream <em>NK wielrennen</em> 2021 (vrouwen) Kijk zaterdag 19 juni vanaf 12.00 uur LIVE naar NK wielrennen 2021 via de livestream hierboven. Op zaterdag 19 en zondag 20 juni zijn de NK wielrennen op de weg voor vrouwen en mannen. Net als vorig jaar is de VAM-berg in Drenthe het parcours van het kampioenschap. De NOS doet live verslag op tv en via de livestream hierboven. De vrouwen komen zaterdag in actie. Ze rijden 17 rondjes van 7,3 kilometer. Titelverdediger en wereldtopper Anna van der Breggen is opnieuw de topfavoriet. Ook Lucinda Brand en Annemiek van Vleuten behoren tot de kanshebbers. De NK wielrennen voor vrouwen en mannen zijn zaterdag 19 juni om 12.00 uur en zondag 20 juni om 14.30 uur te zien op NPO 1, NOS.nl en via bovenstaande Gids.tv-livestream. Bekijk ook Video: Dit is waarom Tom Dumoulin weer terugkeert naar het wielrennen Bekijk deze video » NOS Sportexplainer: het vermogen in watt bij wielrenners: hoe werkt dat precies? Bekijk deze video »
Live :
Live stream NK wielrennen 2021 (vrouwen)


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Live stream NK wielrennen 2021 (vrouwen) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier