Video: volgend jaar ruimte-sonde naar Jupiter

Video: volgend jaar ruimte-sonde naar Jupiter

Al acht jaar zijn ze de reis naar de ruimte aan het plannen. Is er leven op Jupiter? Onderzoekers sturen volgend jaar een ruimte-sonde naar de planeet, hierbij zijn er geen mensen aan boord. Om die reden moet zij er zeker van zijn dat alles van tevoren werkt.

Bekijk de video van het Jeugdjournaal hieronder.

Video: volgend jaar <em>ruimte-sonde</em> naar <em>Jupiter</em> Al acht jaar zijn ze de reis naar de ruimte aan het plannen. Is er leven op Jupiter? Onderzoekers sturen volgend jaar een ruimte-sonde naar de planeet, hierbij zijn er geen mensen aan boord. Om die reden moet zij er zeker van zijn dat alles van tevoren werkt. Bekijk de video van het Jeugdjournaal hieronder. Bekijk ook Jupiter en Saturnus naast elkaar te zien in bijzondere timelapse (video) Bekijk deze video » Jupiter’s Legacy 7 mei bij Netflix: zo worden striphelden tot leven gebracht Bekijk deze video » Trailer: Superheldenserie Jupiter’s Legacy te zien op Netflix Bekijk deze video »
Nieuws :
Video: volgend jaar ruimte-sonde naar Jupiter


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Video: volgend jaar ruimte-sonde naar Jupiter of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier