Chris Woerts: "Rol Ronaldo in koersval Coca-Cola onzin" (De Oranjezomer)

Chris Woerts: "Rol Ronaldo in koersval Coca-Cola onzin" (De Oranjezomer)

Hieronder zie je een fragment uit de vroege editie van De Oranjezomer van zaterdag 19 juni. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv.

<em>Chris Woerts</em>: &quot;Rol <em>Ronaldo</em> in koersval Coca-Cola onzin&quot; (<em>De Oranjezomer</em>) Hieronder zie je een fragment uit de vroege editie van De Oranjezomer van zaterdag 19 juni. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv. Chris Woerts vind de verhalen rondom Cristiano Ronaldo en Coca-Cola maar onzin: "Erg hypocriet van Ronaldo, hij heeft miljoenen verdiend aan Coca-Cola en andere bedrijven. Er werd gezegd dat het beursaandeel zakte, maar in de afgelopen week heeft alleen de dividenduitkering plaatsgevonden. Dat was die 4 miljard." Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Chris Woerts vind de verhalen rondom Cristiano Ronaldo en Coca-Cola maar onzin: "Erg hypocriet van Ronaldo, hij heeft miljoenen verdiend aan Coca-Cola en andere bedrijven. Er werd gezegd dat het beursaandeel zakte, maar in de afgelopen week heeft alleen de dividenduitkering plaatsgevonden. Dat was die 4 miljard."

Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Chris Woerts: "Rol Ronaldo in koersval Coca-Cola onzin" (De Oranjezomer) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier