Live stream Noord-Macedonië - Nederland (EK voetbal, groep C)

Live stream Noord-Macedonië - Nederland (EK voetbal, groep C)

Kijk maandag 21 juni vanaf 18.00 uur LIVE naar Noord-Macedonië - Nederland via de livestream hierboven.

Maandag spelen Nederland en Noord-Macedonië tegen elkaar op het EK voetbal. De wedstrijd wordt uitgezonden op NPO 1 en is te zien op de livestream hierboven.

Lees hier waar je Noord-Macedonië - Nederland op tv kunt kijken.

Samenvatting en hoogtepunten Noord-Macedonië - Nederland

De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Noord-Macedonië - Nederland is maandag 21 juni vanaf 21.00 uur te zien op NPO 1 en via deze livestream. De samenvatting en hoogtepunten van de wedstrijd komen online bij Gids.tv.

Live stream <em>Noord-Macedonië - Nederland</em> (EK voetbal, groep C) Kijk maandag 21 juni vanaf 18.00 uur LIVE naar Noord-Macedonië - Nederland via de livestream hierboven. Maandag spelen Nederland en Noord-Macedonië tegen elkaar op het EK voetbal. De wedstrijd wordt uitgezonden op NPO 1 en is te zien op de livestream hierboven. Lees hier waar je Noord-Macedonië - Nederland op tv kunt kijken. Samenvatting en hoogtepunten Noord-Macedonië - Nederland De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken. Samenvatting Noord-Macedonië - Nederland (EK voetbal, groep C) Bekijk deze video » Noord-Macedonië - Nederland is maandag 21 juni vanaf 21.00 uur te zien op NPO 1 en via deze livestream. De samenvatting en hoogtepunten van de wedstrijd komen online bij Gids.tv.
Live :
Live stream Noord-Macedonië - Nederland (EK voetbal, groep C)


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Live stream Noord-Macedonië - Nederland (EK voetbal, groep C) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier