Zien: Foo Fighters & Dave Chappelle openen Madison Square Garden New York met 100% capaciteit

Zien: Foo Fighters & Dave Chappelle openen Madison Square Garden New York met 100% capaciteit

Het is weer tijd om uit te kijken naar concerten, feestjes en festivals. In New York gaan ze van start met een concert van de Foo Fighters in Madison Square Garden, en dat met een capaciteit van 100%. Het is het eerste concert in New York met deze capaciteit sinds maart 2020. Dat moest natuurlijk een klapper worden en daarom zien we de Foo Fighters samen met de verrassingsact van de avond, Amerikaanse komiek Dave Chapelle.

Bekijk de Foo Fighters & Dave Chapelle met 'Creep' hieronder.

Zien: <em>Foo Fighters &amp; Dave Chappelle</em> openen Madison Square Garden New York met 100% capaciteit Het is weer tijd om uit te kijken naar concerten, feestjes en festivals. In New York gaan ze van start met een concert van de Foo Fighters in Madison Square Garden, en dat met een capaciteit van 100%. Het is het eerste concert in New York met deze capaciteit sinds maart 2020. Dat moest natuurlijk een klapper worden en daarom zien we de Foo Fighters samen met de verrassingsact van de avond, Amerikaanse komiek Dave Chapelle. Bekijk de Foo Fighters & Dave Chapelle met 'Creep' hieronder. Bekijk ook Bekijk hier de bizarre beelden van lege Times Square in New York Bekijk deze video » Christmas on the Square met Dolly Parton nu te zien, bekijk de trailer Bekijk deze video » Nieuwsuur: hoe ontwaakt New York na een jaar pandemie en ‘coronahel’? Bekijk deze video »
Muziek :
Zien: Foo Fighters & Dave Chappelle openen Madison Square Garden New York met 100% capaciteit


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: Foo Fighters & Dave Chappelle openen Madison Square Garden New York met 100% capaciteit of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier