Video: kinderen bij laatste training van Oranje over Dumfries: "Kijkt chagrijnig"

Video: kinderen bij laatste training van Oranje over Dumfries: "Kijkt chagrijnig"

Nog eventjes en het Nederlands elftal speelt de laatste poule-wedstrijd van het EK. Oranje trainde daarom nog een keer met elkaar in Zeist voor de wedstrijd Nederland - Noord Macedonië. Dumfries vinden de kinderen een geweldige speler, maar toch hebben ze wat op hem aan te merken: "Hij kijkt alleen een beetje chagrijnig."

Bekijk de video van het Jeugdjournaal hieronder.

Video: kinderen bij laatste training van <em>Oranje</em> over <em>Dumfries</em>: &quot;Kijkt chagrijnig&quot; Nog eventjes en het Nederlands elftal speelt de laatste poule-wedstrijd van het EK. Oranje trainde daarom nog een keer met elkaar in Zeist voor de wedstrijd Nederland - Noord Macedonië. Dumfries vinden de kinderen een geweldige speler, maar toch hebben ze wat op hem aan te merken: "Hij kijkt alleen een beetje chagrijnig." Bekijk de video van het Jeugdjournaal hieronder. Bekijk ook Zien: Training van lollig Nederlands elftal voor laatste poulewedstrijd Bekijk deze video » De Oranjezomer gemist? Hans laat tactisch licht over Nederlands elftal schijnen Bekijk deze video » Goedemorgen Nederland: voormalig trainer Frenkie de Jong wist dat hij de top zou bereiken Bekijk deze video »
Voetbal :
Video: kinderen bij laatste training van Oranje over Dumfries: "Kijkt chagrijnig"


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Video: kinderen bij laatste training van Oranje over Dumfries: "Kijkt chagrijnig" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier