De Oranjezomer gemist? Bas Nijhuis genoot van vrouwelijke streaker: "Niet fluiten!"

De Oranjezomer gemist? Bas Nijhuis genoot van vrouwelijke streaker: "Niet fluiten!"

Hieronder zie je een fragment uit de late editie van De Oranjezomer van maandag 21 juni. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv.

<em>De Oranjezomer</em> gemist? Bas Nijhuis genoot van vrouwelijke streaker: &quot;Niet fluiten!&quot; Hieronder zie je een fragment uit de late editie van De Oranjezomer van maandag 21 juni. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv. Tijdens de wedstrijd Finland - België verscheen er gisteren een vrouwelijke streaker op het veld - waar overigens vrijwel geen beelden van zijn, omdat de regie meteen voor een ander shot koos. Bas Nijhuis koestert warme herinneringen aan vrouwelijke streakers: hij floot een keer een wedstrijd van FC Porto, waar een naakte blonde dame het veld oprende. "Toen kreeg ik in mijn oortje van mijn assistent: niet fluiten! Laat maar lopen!" Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Tijdens de wedstrijd Finland - België verscheen er gisteren een vrouwelijke streaker op het veld - waar overigens vrijwel geen beelden van zijn, omdat de regie meteen voor een ander shot koos. Bas Nijhuis koestert warme herinneringen aan vrouwelijke streakers: hij floot een keer een wedstrijd van FC Porto, waar een naakte blonde dame het veld oprende. "Toen kreeg ik in mijn oortje van mijn assistent: niet fluiten! Laat maar lopen!"

Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op De Oranjezomer gemist? Bas Nijhuis genoot van vrouwelijke streaker: "Niet fluiten!" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier