Samenvatting Argentinië - Paraguay (Copa América)

Samenvatting Argentinië - Paraguay (Copa América)

Samenvatting <em>Argentinië - Paraguay</em> (Copa América) Argentinië heeft afgelopen nacht (maandag op dinsdag) een moeizame, maar belangrijke overwinning geboekt op Paraguay in de Copa América. De Argentijnen kwamen al na tien minuten op voorsprong dankzij een treffer van Alejandro Gómez (Atalanta Bergamo), en dat bleek ook de enige treffer van de wedstrijd te zijn. Bekijk de samenvatting van Argentinië - Paraguay hierboven. Bekijk ook Samenvatting Noord-Macedonië - Nederland (EK voetbal, groep C) Bekijk deze video » Samenvatting Finland - België (EK voetbal, poule B) Bekijk deze video »
Voetbal :
Samenvatting Argentinië - Paraguay (Copa América)

Argentinië heeft afgelopen nacht (maandag op dinsdag) een moeizame, maar belangrijke overwinning geboekt op Paraguay in de Copa América. De Argentijnen kwamen al na tien minuten op voorsprong dankzij een treffer van Alejandro Gómez (Atalanta Bergamo), en dat bleek ook de enige treffer van de wedstrijd te zijn.

Bekijk de samenvatting van Argentinië - Paraguay hierboven.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Samenvatting Argentinië - Paraguay (Copa América) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier