Ellemieke Vermolen over LINDA-bikinishoot: "Ik heb hard getraind" (video)

Ellemieke Vermolen over LINDA-bikinishoot: "Ik heb hard getraind" (video)

Ellemieke Vermolen is te zien op de cover van LINDA. En wel in haar bikini! Het lichaam dat ze daar laat zien is niet vanzelf gekomen. Dat is wat ze duidelijk wil maken aan alle vrouwen: "Ik ben 44 en ik heb kinderen gebaard. Ik heb er hard voor getraind en gewerkt. Ik sport heel graag. Ik zit altijd wel lekker in mijn vel", zegt Ellemieke in de video hieronder. Ook zegt ze over het sporten: "Je hartzeer gaat er mee weg. 'We maken er het beste van' zegt ze over de thuissituatie." Bekijk de openhartige Shownieuws-video met Ellemieke hieronder.

<em>Ellemieke Vermolen</em> over LINDA-bikinishoot: &quot;Ik heb hard getraind&quot; (video) Ellemieke Vermolen is te zien op de cover van LINDA. En wel in haar bikini! Het lichaam dat ze daar laat zien is niet vanzelf gekomen. Dat is wat ze duidelijk wil maken aan alle vrouwen: "Ik ben 44 en ik heb kinderen gebaard. Ik heb er hard voor getraind en gewerkt. Ik sport heel graag. Ik zit altijd wel lekker in mijn vel", zegt Ellemieke in de video hieronder. Ook zegt ze over het sporten: "Je hartzeer gaat er mee weg. 'We maken er het beste van' zegt ze over de thuissituatie." Bekijk de openhartige Shownieuws-video met Ellemieke hieronder. Bekijk ook Shownieuws: 'Sergio Herman gaf nieuwe liefde romantische voetmassage op Ibiza' Bekijk deze video » RTL Boulevard gemist? Ellemieke Vermolen positief na scheiding: "Opstaan en doorgaan!" Bekijk deze video »
Show :
Ellemieke Vermolen over LINDA-bikinishoot: "Ik heb hard getraind" (video)


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Ellemieke Vermolen over LINDA-bikinishoot: "Ik heb hard getraind" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV