Dick Advocaat in De Oranjezomer: "Dat wordt echt de keeper van het Nederlands elftal"

Dick Advocaat in De Oranjezomer: "Dat wordt echt de keeper van het Nederlands elftal"

Hieronder zie je een fragment uit de vroege editie van De Oranjezomer van dinsdag 22 juni. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv.

Dick Advocaat in <em>De Oranjezomer</em>: &quot;Dat wordt echt de keeper van het Nederlands elftal&quot; Hieronder zie je een fragment uit de vroege editie van De Oranjezomer van dinsdag 22 juni. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv. Dick Advocaat is helemaal weg van keeper Bijlow: "Geweldige mentaliteit." Daarnaast ziet hij een grote toekomst voor de jongen binnen de voetbalwereld: "Dat wordt de nieuwe keeper van het Nederlands Elftal." Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Voetbal :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Dick Advocaat is helemaal weg van keeper Bijlow: "Geweldige mentaliteit." Daarnaast ziet hij een grote toekomst voor de jongen binnen de voetbalwereld: "Dat wordt de nieuwe keeper van het Nederlands Elftal."

Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Dick Advocaat in De Oranjezomer: "Dat wordt echt de keeper van het Nederlands elftal" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier