De Oranjezomer gemist? René van der Gijp houdt Dick Advocaat voor de gek

De Oranjezomer gemist? René van der Gijp houdt Dick Advocaat voor de gek

Hieronder zie je een fragment uit de late editie van De Oranjezomer van dinsdag 22 juni. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv.

<em>De Oranjezomer</em> gemist? René van der Gijp houdt <em>Dick Advocaat</em> voor de gek Hieronder zie je een fragment uit de late editie van De Oranjezomer van dinsdag 22 juni. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv. De mannen van De Oranjezomer houden wel van een geintje en ook Dick Advocaat moest het ontgelden vandaag nadat hij een opmerking maakte over Robben en wat voor een geweldige speler dat is. René van der Gijp reageert op zijn opmerking: "Nou, nou, nou." Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Voetbal :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

De mannen van De Oranjezomer houden wel van een geintje en ook Dick Advocaat moest het ontgelden vandaag nadat hij een opmerking maakte over Robben en wat voor een geweldige speler dat is. René van der Gijp reageert op zijn opmerking: "Nou, nou, nou."

Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op De Oranjezomer gemist? René van der Gijp houdt Dick Advocaat voor de gek of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier