Humberto: Dirk Kuyt doet voorspelling Nederland - Tsjechië

Humberto: Dirk Kuyt doet voorspelling Nederland - Tsjechië

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van vrijdag 25 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto van 25 juni terugkijken bij Gids.tv.

<em>Humberto</em>: Dirk Kuyt doet voorspelling <em>Nederland - Tsjechië</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van vrijdag 25 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto van 25 juni terugkijken bij Gids.tv. Het EK is al eventjes bezig en in veel programma's ook onderwerp van gesprek. In Humberto wordt er gepraat over de aankomende wedstrijd tussen Nederland en Tsjechië. Dirk Kuyt legt uit wat hij verwacht aan de hand van een opstelling. Bekijk het fragment uit Humberto hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Humberto: Dirk Kuyt doet voorspelling Nederland - Tsjechië

Het EK is al eventjes bezig en in veel programma's ook onderwerp van gesprek. In Humberto wordt er gepraat over de aankomende wedstrijd tussen Nederland en Tsjechië. Dirk Kuyt legt uit wat hij verwacht aan de hand van een opstelling.

Bekijk het fragment uit Humberto hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Humberto: Dirk Kuyt doet voorspelling Nederland - Tsjechië of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV