Sensationele beelden: Mathieu van der Poel verovert gele trui in Tour de France

Sensationele beelden: Mathieu van der Poel verovert gele trui in Tour de France

De tweede etappe van de Tour de France is gewonnen door de Nederlander Mathieu van der Poel. In de laatste kilometer gingen Quintana en Van der Poel samen aan de leiding, maar na een spannende sprint kwam de Nederlander als eerste over de finish. Mathieu van der Poel fietst morgen in de gele trui.

Tekst gaat verder onder de video.

Sensationele beelden: <em>Mathieu van der Poel</em> verovert <em>gele trui</em> in Tour de France De tweede etappe van de Tour de France is gewonnen door de Nederlander Mathieu van der Poel. In de laatste kilometer gingen Quintana en Van der Poel samen aan de leiding, maar na een spannende sprint kwam de Nederlander als eerste over de finish. Mathieu van der Poel fietst morgen in de gele trui. Tekst gaat verder onder de video. Gele truiDe renners moesten in totaal 183 kilometer van Perros-Guirec naar de Mûr-de-Bretagne fietsen tijdens de tweede etappe van de Tour de France. Tijdens de slotklim bleek Matthieu van der Poel veruit de sterkste rijder. De Hollander neemt de gele trui over van Julian Alaphilippe. Bekijk de video van Eurosport Nederland hierboven. Bekijk ook Zien: Julian Alaphilippe wint op knappe wijze eerste etappe Tour de France 2021 Bekijk deze video » Samenvatting Tour de France etappe 1 (zaterdag 26 juni) Bekijk deze video »
Wielrennen :
Sensationele beelden: Mathieu van der Poel verovert gele trui in Tour de France

Gele trui
De renners moesten in totaal 183 kilometer van Perros-Guirec naar de Mûr-de-Bretagne fietsen tijdens de tweede etappe van de Tour de France. Tijdens de slotklim bleek Matthieu van der Poel veruit de sterkste rijder. De Hollander neemt de gele trui over van Julian Alaphilippe.

Bekijk de video van Eurosport Nederland hierboven.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Sensationele beelden: Mathieu van der Poel verovert gele trui in Tour de France of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier