Video: gratis coronatest voor vakantieganger, afspraak vanaf woensdag te maken

Video: gratis coronatest voor vakantieganger, afspraak vanaf woensdag te maken

Vanaf woensdag kun je een afspraak maken voor een gratis coronatest, als je op vakantie wilt gaan. "In juni en augustus zijn die testen gratis gemaakt, om ervoor te zorgen dat ook mensen met een kleinere portemonnee of bijvoorbeeld een aantal kinderen toch op vakantie kunnen", aldus WNL-presentatrice Nikki Herr.

Prijzig
Die testen zijn namelijk vrij prijzig en de overheid wil voorkomen dat het helft van het vakantiebudget van de vakantieganger daaraan opgaat. De gratis testen zijn overigens bedoeld voor mensen die (nog) niet zijn gevaccineerd tegen het virus, of die niet in aanmerking komen voor een herstelbewijs. Bekijk het fragment van Goedemorgen Nederland hieronder.

Video: gratis <em>coronatest</em> voor vakantieganger, afspraak vanaf woensdag te maken Vanaf woensdag kun je een afspraak maken voor een gratis coronatest, als je op vakantie wilt gaan. "In juni en augustus zijn die testen gratis gemaakt, om ervoor te zorgen dat ook mensen met een kleinere portemonnee of bijvoorbeeld een aantal kinderen toch op vakantie kunnen", aldus WNL-presentatrice Nikki Herr. PrijzigDie testen zijn namelijk vrij prijzig en de overheid wil voorkomen dat het helft van het vakantiebudget van de vakantieganger daaraan opgaat. De gratis testen zijn overigens bedoeld voor mensen die (nog) niet zijn gevaccineerd tegen het virus, of die niet in aanmerking komen voor een herstelbewijs. Bekijk het fragment van Goedemorgen Nederland hieronder. Bekijk ook Oproep van Hugo de Jonge: “Allemaal laten testen na zomervakantie” Bekijk deze video » Marc Kaptein van Pfizer in Humberto over medicijn tegen corona Bekijk deze video »
TV :
Video: gratis coronatest voor vakantieganger, afspraak vanaf woensdag te maken


Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV