Wouter de Winter over gênante deelname Slimste Mens: "Ik zag sekstoys" (Humberto)

Wouter de Winter over gênante deelname Slimste Mens: "Ik zag sekstoys" (Humberto)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van woensdag 30 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto van 30 juni terugkijken bij Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Wouter de Winter</em> over gênante deelname Slimste Mens: &quot;Ik zag sekstoys&quot; (Humberto) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van woensdag 30 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto van 30 juni terugkijken bij Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. Al zeventien seizoenen lang is het programma 'Slimste Mens' een regelrechte hit met dagelijks meer dan een miljoen kijkers. Aan cabaretier Bert Visscher de eer om de zomerreeks af te trappen. Hij heeft van te voren getwijfeld om de opnames af te zeggen, omdat hij bang was om af te gaan met een dom antwoord. Wouter de Winther is hier bekend mee, want hij zag allemaal haartangen aan voor seksspeeltjes. Bekijk het fragment uit Humberto hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Wouter de Winter over gênante deelname Slimste Mens: "Ik zag sekstoys" (Humberto)

Al zeventien seizoenen lang is het programma 'Slimste Mens' een regelrechte hit met dagelijks meer dan een miljoen kijkers. Aan cabaretier Bert Visscher de eer om de zomerreeks af te trappen. Hij heeft van te voren getwijfeld om de opnames af te zeggen, omdat hij bang was om af te gaan met een dom antwoord. Wouter de Winther is hier bekend mee, want hij zag allemaal haartangen aan voor seksspeeltjes.

Bekijk het fragment uit Humberto hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Wouter de Winter over gênante deelname Slimste Mens: "Ik zag sekstoys" (Humberto) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier