Goedemorgen Nederland: Turkije trekt zich terug uit Verdrag van Istanbul

Goedemorgen Nederland: Turkije trekt zich terug uit Verdrag van Istanbul

<em>Goedemorgen Nederland</em>: Turkije trekt zich terug uit <em>Verdrag van Istanbul</em> Turkije trekt zich vanaf vandaag terug uit het Verdrag van Istanbul. Het verdrag werd in 2011 ondertekend en was bedoeld om de emancipatie van de vrouw te bevorderen en geweld tegen vrouwen te stoppen. Voorstanders van het verdrag zeggen dat het belangrijk is om, zeker in Turkije, het stijgend aantal gevallen van huiselijk geweld terug te dringen. Bekijk de video van Goedemorgen Nederland hierboven. Bekijk ook Afshin Ellian over afschaffing vervroegd vrijkomen: "Beter voor slachtoffers" (WNL) Bekijk deze video » CDA wil uitgereisde IS-vrouwen berechten: "Zij gaven ons de middelvinger" (WNL) Bekijk deze video » Goedemorgen Nederland: Energierekening stijgt met honderden euro's Bekijk deze video »
Nieuws :
Goedemorgen Nederland: Turkije trekt zich terug uit Verdrag van Istanbul

Turkije trekt zich vanaf vandaag terug uit het Verdrag van Istanbul. Het verdrag werd in 2011 ondertekend en was bedoeld om de emancipatie van de vrouw te bevorderen en geweld tegen vrouwen te stoppen. Voorstanders van het verdrag zeggen dat het belangrijk is om, zeker in Turkije, het stijgend aantal gevallen van huiselijk geweld terug te dringen.

Bekijk de video van Goedemorgen Nederland hierboven.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Goedemorgen Nederland: Turkije trekt zich terug uit Verdrag van Istanbul of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV