Zien: Hans Teeuwen viert Keti Koti en zegt sorry voor de slavernij

Zien: Hans Teeuwen viert Keti Koti en zegt sorry voor de slavernij

Hans Teeuwen is terug met een nieuwe video, waarin hij inhaakt op actualiteiten. In deze video biedt hij zijn excuses aan voor het slavernijverleden om de feestdag Keti Koti te vieren. Hij doet dit door op een trommel te slaan en een liedje te zingen.

Zien: <em>Hans Teeuwen</em> viert Keti Koti en zegt sorry voor de slavernij Hans Teeuwen is terug met een nieuwe video, waarin hij inhaakt op actualiteiten. In deze video biedt hij zijn excuses aan voor het slavernijverleden om de feestdag Keti Koti te vieren. Hij doet dit door op een trommel te slaan en een liedje te zingen. Kat wil nietDe cabaretier was van plan om samen met zijn kat een nummer te zingen, maar deze 'loopt weg voor zijn verantwoordelijkheid'. Hans zal de klus dus alleen moeten klaren en gaat hierna stug door met zijn excuuslied. Bekijk de video van Hans Teeuwen hierboven. Bekijk ook Zien: Hans Teeuwen huilt om slechte muziek Eurovisie Songfestival Bekijk deze video » De Oranjezomer: René van der Gijp ligt dubbel om Hans Teeuwen Bekijk deze video »
Entertainment :
Zien: Hans Teeuwen viert Keti Koti en zegt sorry voor de slavernij

Kat wil niet
De cabaretier was van plan om samen met zijn kat een nummer te zingen, maar deze 'loopt weg voor zijn verantwoordelijkheid'. Hans zal de klus dus alleen moeten klaren en gaat hierna stug door met zijn excuuslied.

Bekijk de video van Hans Teeuwen hierboven.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV