Valentijn Driessen in De Oranjezomer: "Denzel Dumfries met Raiola onderweg naar Inter"

Valentijn Driessen in De Oranjezomer: "Denzel Dumfries met Raiola onderweg naar Inter"

Hieronder zie je een fragment uit de late editie van De Oranjezomer van vrijdag 2 juli. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv.

Valentijn Driessen in <em>De Oranjezomer</em>: &quot;Denzel Dumfries met Raiola onderweg naar Inter&quot; Hieronder zie je een fragment uit de late editie van De Oranjezomer van vrijdag 2 juli. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv. Internazionale lijkt de beste papieren te hebben voor de komst van Denzel Dumfries. Volgens Valentijn Driessen is de aanvoerder van PSV momenteel met zijn zaakwaarnemer Mino Raiola op weg naar de Italiaanse topclub. Everton was ook geïnteresseerd, maar lijkt mis te grijpen. Dat zei Driessen gisteravond in De Oranjezomer. Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Voetbal :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Internazionale lijkt de beste papieren te hebben voor de komst van Denzel Dumfries. Volgens Valentijn Driessen is de aanvoerder van PSV momenteel met zijn zaakwaarnemer Mino Raiola op weg naar de Italiaanse topclub. Everton was ook geïnteresseerd, maar lijkt mis te grijpen. Dat zei Driessen gisteravond in De Oranjezomer.

Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV