RTL Boulevard: Lies Visschedijk en Fedja van Huêt zijn helemaal klaar voor Soof 3

RTL Boulevard: Lies Visschedijk en Fedja van Huêt zijn helemaal klaar voor Soof 3

Lies Visschedijk en Fedja van Huêt halen nog één keer alles uit de kast voor het derde en tevens laatste deel van de succesvolle Soof-reeks. Soof 2 (2016) trok bijna 900.000 bioscoopbezoekers en de eerste film Soof (2013) werd door 786.000 mensen bezocht. Gaat de derde Soof weer zo'n knaller worden?

Lees verder onder de video

<em>RTL Boulevard</em>: Lies Visschedijk en Fedja van Huêt zijn helemaal klaar voor <em>Soof 3</em> Lies Visschedijk en Fedja van Huêt halen nog één keer alles uit de kast voor het derde en tevens laatste deel van de succesvolle Soof-reeks. Soof 2 (2016) trok bijna 900.000 bioscoopbezoekers en de eerste film Soof (2013) werd door 786.000 mensen bezocht. Gaat de derde Soof weer zo'n knaller worden? Lees verder onder de video KooksoofIn Soof 3 heeft Soof eindelijk haar leven lekker op de rit. Ze is gelukkig, de Kooksoof loopt prima en de kinderen zijn groot en klaar om uit te vliegen. Soof houdt als vanouds alle ballen in de lucht, voor iedereen. Op het moment dat ze slecht nieuws krijgt, komt Sascha thuis en stelt haar verloofde voor. De film start op het moment dat het tweede seizoen van Soof de Serie eindigt. Bekijk ook Trailer: Soof3 met Lies Visschedijk, maart 2021 in de bioscoop Bekijk deze video » Soof 3 is vanaf 9 september te zien in de bioscoop. Bekijk het interview met RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
Film :
RTL Boulevard: Lies Visschedijk en Fedja van Huêt zijn helemaal klaar voor Soof 3

Kooksoof
In Soof 3 heeft Soof eindelijk haar leven lekker op de rit. Ze is gelukkig, de Kooksoof loopt prima en de kinderen zijn groot en klaar om uit te vliegen. Soof houdt als vanouds alle ballen in de lucht, voor iedereen. Op het moment dat ze slecht nieuws krijgt, komt Sascha thuis en stelt haar verloofde voor. De film start op het moment dat het tweede seizoen van Soof de Serie eindigt.

Soof 3 is vanaf 9 september te zien in de bioscoop. Bekijk het interview met RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op RTL Boulevard: Lies Visschedijk en Fedja van Huêt zijn helemaal klaar voor Soof 3 of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier