Live stream Tour de France etappe 11 (Sorgues – Malaucène)

Live stream Tour de France etappe 11 (Sorgues – Malaucène)

Kijk woensdag 7 juli vanaf 11.50 uur LIVE naar Tour de France etappe 11 via de livestream hierboven.

De elfde etappe van de Tour de France wordt een spektakelstuk, want de Mont Ventoux wordt niet één maar twee keer beklommen. De rit start in Sorgues en finisht in Malaucène.

Het routeprofiel

De elfde etappe van de Tour de France 2021 is op woensdag 7 juli te zien op NPO 1, Eurosport 2, België Eén en online via de livestream bij Gids.tv. De samenvatting en hoogtepunten van de etappe vind je op Gids.tv.

Live stream <em>Tour de France</em> etappe 11 (<em>Sorgues – Malaucène</em>) Kijk woensdag 7 juli vanaf 11.50 uur LIVE naar Tour de France etappe 11 via de livestream hierboven. De elfde etappe van de Tour de France wordt een spektakelstuk, want de Mont Ventoux wordt niet één maar twee keer beklommen. De rit start in Sorgues en finisht in Malaucène. Het routeprofiel De elfde etappe van de Tour de France 2021 is op woensdag 7 juli te zien op NPO 1, Eurosport 2, België Eén en online via de livestream bij Gids.tv. De samenvatting en hoogtepunten van de etappe vind je op Gids.tv. Bekijk ook ZIEN: Mark Cavendish wint opnieuw de sprint in de Tour de France 2021 Bekijk deze video » Samenvatting Tour de France etappe 10: Mark Cavendish onverslaanbaar in groen Bekijk deze video »
Live :
Live stream Tour de France etappe 11 (Sorgues – Malaucène)


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Live stream Tour de France etappe 11 (Sorgues – Malaucène) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier