Video: Juffen en Meesters moeten verplicht op cursus voor nieuwe Stint

Video: Juffen en Meesters moeten verplicht op cursus voor nieuwe Stint

Bijna drie jaar geleden vond er in het Brabantse Oss een verschrikkelijk ongeluk plaats. Een Stint met daarin jonge kinderen werd aangereden door een trein, vier kinderen kwamen om het leven. Na jaren discussie over de Stint is er nu een nieuwe variant, de ‘BSO-bus’. Vandaag mochten de juffen oefenen met het vervoersmiddel.

Bekijk het fragment uit Hart van Nederland hieronder.

Video: Juffen en Meesters moeten <em>verplicht</em> op cursus voor <em>nieuwe Stint</em> Bijna drie jaar geleden vond er in het Brabantse Oss een verschrikkelijk ongeluk plaats. Een Stint met daarin jonge kinderen werd aangereden door een trein, vier kinderen kwamen om het leven. Na jaren discussie over de Stint is er nu een nieuwe variant, de ‘BSO-bus’. Vandaag mochten de juffen oefenen met het vervoersmiddel. Bekijk het fragment uit Hart van Nederland hieronder. Bekijk ook Stint-fabrikant failliet: 'Mag niet meer van tante Cora" (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Video: Juffen en Meesters moeten verplicht op cursus voor nieuwe Stint of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier