Vivienne van den Assem over ontruiming RTL Boulevard-studio: "Heel eng bericht"

Vivienne van den Assem over ontruiming RTL Boulevard-studio: "Heel eng bericht"

De redactie van RTL Boulevard heeft een angstige week achter de rug. Na de aanslag op Peter R. de Vries, op dinsdag 6 juli, bereikte het programma op zaterdag 10 juli een "nieuw dieptepunt": de uitzending kon vanwege serieuze dreiging niet doorgaan. Vivienne van den Assem vertelt: "Het is een heel vreemd en eng bericht om te krijgen."

Lees verder onder de video.

<em>Vivienne van den Assem</em> over ontruiming <em>RTL Boulevard</em>-studio: &quot;Heel eng bericht&quot; De redactie van RTL Boulevard heeft een angstige week achter de rug. Na de aanslag op Peter R. de Vries, op dinsdag 6 juli, bereikte het programma op zaterdag 10 juli een "nieuw dieptepunt": de uitzending kon vanwege serieuze dreiging niet doorgaan. Vivienne van den Assem vertelt: "Het is een heel vreemd en eng bericht om te krijgen." Lees verder onder de video. Rare sfeerVolgens presentatrice Van den Assem hing er sowieso al een rare sfeer rondom het programma vanwege de gebeurtenissen eerder die week, toen De Vries vlak na een uitzending werd neergeschoten in de buurt van de studio. Volgens Van den Assem verliep de ontruiming van het pand echter adequaat en snel; iedereen is veilig huiswaarts gekeerd. Bekijk het fragment uit RTL Boulevard hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Vivienne van den Assem over ontruiming RTL Boulevard-studio: "Heel eng bericht"

Rare sfeer
Volgens presentatrice Van den Assem hing er sowieso al een rare sfeer rondom het programma vanwege de gebeurtenissen eerder die week, toen De Vries vlak na een uitzending werd neergeschoten in de buurt van de studio. Volgens Van den Assem verliep de ontruiming van het pand echter adequaat en snel; iedereen is veilig huiswaarts gekeerd.

Bekijk het fragment uit RTL Boulevard hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Vivienne van den Assem over ontruiming RTL Boulevard-studio: "Heel eng bericht" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV