Op1 gemist? Uitspraak 'dansen met Janssen' is een blunder van het kabinet

Op1 gemist? Uitspraak 'dansen met Janssen' is een blunder van het kabinet

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 14 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 14 juli terugkijken bij Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Op1</em> gemist? Uitspraak 'dansen met Janssen' is een <em>blunder</em> van het kabinet Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 14 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 14 juli terugkijken bij Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. Vandaag vond in de Ridderzaal het coronadebat plaats. Voor Hugo de Jonge en Mark Rutte was het geen makkelijke dag, het tweetal moest namelijk diep door het stof gaan tijdens het debat. Politiek redacteur Marieke Smits praat ons bij Op1 bij over het debat: "Uitspraak 'dansen met Janssen' wordt gezien als blunder van kabinet." Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1 gemist? Uitspraak 'dansen met Janssen' is een blunder van het kabinet

Vandaag vond in de Ridderzaal het coronadebat plaats. Voor Hugo de Jonge en Mark Rutte was het geen makkelijke dag, het tweetal moest namelijk diep door het stof gaan tijdens het debat. Politiek redacteur Marieke Smits praat ons bij Op1 bij over het debat: "Uitspraak 'dansen met Janssen' wordt gezien als blunder van kabinet."

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Op1 gemist? Uitspraak 'dansen met Janssen' is een blunder van het kabinet of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier