René de Beukelaer bij Humberto: "Of we dreiging onderwereld aankunnen is onzeker"

René de Beukelaer bij Humberto: "Of we dreiging onderwereld aankunnen is onzeker"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van woensdag 14 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto van 14 juli terugkijken bij Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

René de Beukelaer bij <em>Humberto</em>: &quot;Of we dreiging onderwereld aankunnen is onzeker&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van woensdag 14 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto van 14 juli terugkijken bij Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. Saskia Belleman en René de Beukelaer waren aanwezig bij het proces tegen de verdachten in de moord op Derk Wiersum. Deze rechtzaak is extra beladen door de aanslag op Peter R. de Vries van vorige week en de dreiging op RTL Boulevard. De Beukelaer vertelt dat hij niet zeker weet of we de dreiging van de onderwereld aankunnen, met de bezetting die er nu is. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
René de Beukelaer bij Humberto: "Of we dreiging onderwereld aankunnen is onzeker"

Saskia Belleman en René de Beukelaer waren aanwezig bij het proces tegen de verdachten in de moord op Derk Wiersum. Deze rechtzaak is extra beladen door de aanslag op Peter R. de Vries van vorige week en de dreiging op RTL Boulevard. De Beukelaer vertelt dat hij niet zeker weet of we de dreiging van de onderwereld aankunnen, met de bezetting die er nu is.

Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op René de Beukelaer bij Humberto: "Of we dreiging onderwereld aankunnen is onzeker" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV