NOS Tour de France gemist? Bekijk hier de hele uitzending

NOS Tour de France gemist? Bekijk hier de hele uitzending

NOS Tour de France gemist? Bekijk hier de hele uitzending Live verslag van de slotetappe van de Tour de France, van Chatou naar Parijs. Met traditiegetrouw de rondjes door het centrum en de finish op de Champs Elyseés. WinstAan het eindklassement zal niks meer veranderen vandaag. Het podium is bekend. Het gaat vandaag om het genieten van het voltooien van de Tour en natuurlijk de prestigieuze winst in de spint op de Champs Elyseés. Kijk ook hoe je de Tour de France live op tv en online kijkt (Etappeprofiel: ANP Graphics)
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

Live verslag van de slotetappe van de Tour de France, van Chatou naar Parijs. Met traditiegetrouw de rondjes door het centrum en de finish op de Champs Elyseés.

Winst
Aan het eindklassement zal niks meer veranderen vandaag. Het podium is bekend. Het gaat vandaag om het genieten van het voltooien van de Tour en natuurlijk de prestigieuze winst in de spint op de Champs Elyseés.

Kijk ook hoe je de Tour de France live op tv en online kijkt

(Etappeprofiel: ANP Graphics)

Bekijk hier alle video's en artikelen van NOS Tour de France

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op NOS Tour de France gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier