Mona Keijzer over lage vaccinatiegraad Volendam: "Eigenwijs van huis uit" (video)

Mona Keijzer over lage vaccinatiegraad Volendam: "Eigenwijs van huis uit" (video)

De vaccinatiegraad is in Volendam lager dan het gemiddelde in Nederland. Om die reden zijn de vaccinatiebussen in het leven geroepen. In deze bussen kun jij zonder een afspraak toch een vaccinatie halen. Hugo de Jonge en Mona Keijzer namen vandaag een kijkje bij deze bus in Volendam. "Eigenwijs van huis uit" aldus Keijzer over de reden van de lage vaccinatiegraad. Daarnaast geeft een inwoner aan dat de lokale beroemdheden een grote invloed hebben op de vaccinaties.

Bekijk de video van De Telegraaf hieronder.

<em>Mona Keijzer</em> over lage vaccinatiegraad <em>Volendam</em>: &quot;Eigenwijs van huis uit&quot; (video) De vaccinatiegraad is in Volendam lager dan het gemiddelde in Nederland. Om die reden zijn de vaccinatiebussen in het leven geroepen. In deze bussen kun jij zonder een afspraak toch een vaccinatie halen. Hugo de Jonge en Mona Keijzer namen vandaag een kijkje bij deze bus in Volendam. "Eigenwijs van huis uit" aldus Keijzer over de reden van de lage vaccinatiegraad. Daarnaast geeft een inwoner aan dat de lokale beroemdheden een grote invloed hebben op de vaccinaties. Bekijk de video van De Telegraaf hieronder. Bekijk ook Geert Wilders over vaccinatiecampagne: "Allochtonen laten het massaal afweten" Bekijk deze video » Zien: Fransen voeren protest tegen verplicht vaccineren tegen corona Bekijk deze video » Op1 gemist? Immunoloog Marjolein van Egmond over de werking van vaccins Bekijk deze video »
Nieuws :
Mona Keijzer over lage vaccinatiegraad Volendam: "Eigenwijs van huis uit" (video)


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Mona Keijzer over lage vaccinatiegraad Volendam: "Eigenwijs van huis uit" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier