Humberto gemist? Video's Tour de Tietema gingen viral maar moesten worden verwijderd

Humberto gemist? Video's Tour de Tietema gingen viral maar moesten worden verwijderd

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van maandag 19 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto terugkijken bij Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Humberto</em> gemist? Video's <em>Tour de Tietema</em> gingen viral maar moesten worden verwijderd Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van maandag 19 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto terugkijken bij Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. De mannen van Tour de Tietema gingen snel viral met video's van de Tour de France. Dit enorme bereik hadden de mannen niet verwacht en ze hadden dan ook geen contract of overeenkomst met de organisatie achter de Tour de France over het gebruik van beelden. "Het zou vast niet mogen, maar het boeit waarschijnlijk niemand", aldus een van de mannen. Dit kwam ze duur te staan want de video's werden al snel verwijderd. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Humberto gemist? Video's Tour de Tietema gingen viral maar moesten worden verwijderd

De mannen van Tour de Tietema gingen snel viral met video's van de Tour de France. Dit enorme bereik hadden de mannen niet verwacht en ze hadden dan ook geen contract of overeenkomst met de organisatie achter de Tour de France over het gebruik van beelden. "Het zou vast niet mogen, maar het boeit waarschijnlijk niemand", aldus een van de mannen. Dit kwam ze duur te staan want de video's werden al snel verwijderd.

Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Humberto gemist? Video's Tour de Tietema gingen viral maar moesten worden verwijderd of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier