B&B Vol Liefde: Bert en Romana beoordelen Ysolde en Annemarie (video)

B&B Vol Liefde: Bert en Romana beoordelen Ysolde en Annemarie (video)

In het programma B&B Vol Liefde trekken Bert en Romana zich even terug van hun gezelschap. Dat doen ze door een bezoekje te brengen aan de sauna die Bert op zijn terrein in Frankrijk heeft staan. Daarbij praten ze nog even over Ysolde en de zojuist gearriveerde Annemarie. Ze vinden Annemarie een mooie dame. Bekijk het B&B Vol Liefde-fragment hieronder.

<em>B&amp;B Vol Liefde</em>: Bert en Romana beoordelen <em>Ysolde</em> en <em>Annemarie</em> (video) In het programma B&B Vol Liefde trekken Bert en Romana zich even terug van hun gezelschap. Dat doen ze door een bezoekje te brengen aan de sauna die Bert op zijn terrein in Frankrijk heeft staan. Daarbij praten ze nog even over Ysolde en de zojuist gearriveerde Annemarie. Ze vinden Annemarie een mooie dame. Bekijk het B&B Vol Liefde-fragment hieronder. Bekijk ook B&B Vol Liefde: Debbie wordt in de zeik genomen door haar dates Bekijk deze video » B&B Vol Liefde: strijd om Caroline wordt heviger door komst Mark Bekijk deze video »
TV :
B&B Vol Liefde: Bert en Romana beoordelen Ysolde en Annemarie (video)


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op B&B Vol Liefde: Bert en Romana beoordelen Ysolde en Annemarie (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier