Ooggetuige over dodelijke mishandeling Carlo Heuvelman: "Met volle kracht tegen zijn hoofd getrapt"

Ooggetuige over dodelijke mishandeling Carlo Heuvelman: "Met volle kracht tegen zijn hoofd getrapt"

Vorige week kwam Carlo Heuvelman uit Waddinxveen om het leven in Mallorca, nadat hij door een groep landgenoten werd mishandeld. De verdachten zijn halsoverkop terug naar Nederland gevlogen en twee jongens hebben zich inmiddels al gemeld bij de politie. Omroep PowNed spreekt op Schiphol met een ooggetuige van de mishandeling.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Ooggetuige</em> over dodelijke mishandeling <em>Carlo Heuvelman</em>: &quot;Met volle kracht tegen zijn hoofd getrapt&quot; Vorige week kwam Carlo Heuvelman uit Waddinxveen om het leven in Mallorca, nadat hij door een groep landgenoten werd mishandeld. De verdachten zijn halsoverkop terug naar Nederland gevlogen en twee jongens hebben zich inmiddels al gemeld bij de politie. Omroep PowNed spreekt op Schiphol met een ooggetuige van de mishandeling. Tekst gaat verder onder de video. Ooggetuige na dood CarloDe ooggetuige noemt het verschrikkelijk wat er die avond op Mallorca gebeurd is: "Er was op een gegeven moment een aanval, waarbij Carlo op de grond terecht kwam, die hebben ze vervolgens meerdere malen met volle kracht tegen het hoofd aan getrapt." De daders hopen in Nederland berecht te worden, maar dat is nog niet zo makkelijk volgens strafrechtadvocaat Mark Teurlings. Bekijk de video van Omroep PowNed hierboven. Bekijk ook Zien: 27-jarige Nederlander op Mallorca overleden na mishandeling Bekijk deze video » Jan Boskamp pakt kopschoppers Mallorca aan: "Die smeerlappen zijn gewoon gevlucht" Bekijk deze video » Ooggetuige aan het woord over dodelijke mishandeling Mallorca: "Heel gek besef" Bekijk deze video »
Misdaad :
Ooggetuige over dodelijke mishandeling Carlo Heuvelman: "Met volle kracht tegen zijn hoofd getrapt"

Ooggetuige na dood Carlo
De ooggetuige noemt het verschrikkelijk wat er die avond op Mallorca gebeurd is: "Er was op een gegeven moment een aanval, waarbij Carlo op de grond terecht kwam, die hebben ze vervolgens meerdere malen met volle kracht tegen het hoofd aan getrapt." De daders hopen in Nederland berecht te worden, maar dat is nog niet zo makkelijk volgens strafrechtadvocaat Mark Teurlings.

Bekijk de video van Omroep PowNed hierboven.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Ooggetuige over dodelijke mishandeling Carlo Heuvelman: "Met volle kracht tegen zijn hoofd getrapt" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier