Eerbetoon aan Peter R. de Vries in Op1: Michael Prins zingt 'Het Jongenshart'

Eerbetoon aan Peter R. de Vries in Op1: Michael Prins zingt 'Het Jongenshart'

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 21 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 21 juli terugkijken bij Gids.tv.

Eerbetoon aan <em>Peter R. de Vries</em> in <em>Op1</em>: Michael Prins zingt 'Het Jongenshart' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 21 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 21 juli terugkijken bij Gids.tv. Op de dag dat het publiek afscheid kon nemen van Peter R. de Vries werd de uitzending van Op1 afgesloten door Michael Prins, die een eerbetoon bracht aan de vermoorde (misdaad)journalist. Hij zong 'Het Jongenshart' van Bram Vermeulen. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Eerbetoon aan Peter R. de Vries in Op1: Michael Prins zingt 'Het Jongenshart'

Op de dag dat het publiek afscheid kon nemen van Peter R. de Vries werd de uitzending van Op1 afgesloten door Michael Prins, die een eerbetoon bracht aan de vermoorde (misdaad)journalist. Hij zong 'Het Jongenshart' van Bram Vermeulen.

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Eerbetoon aan Peter R. de Vries in Op1: Michael Prins zingt 'Het Jongenshart' of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier