Zien: besloten afscheid Peter R. de Vries; ouders Tanja Groen en Nicky Verstappen aanwezig

Zien: besloten afscheid Peter R. de Vries; ouders Tanja Groen en Nicky Verstappen aanwezig

In Koninklijk Theater Carré is donderdagochtend het besloten afscheid van Peter R. de Vries begonnen. De eerste gasten gingen al rond 9.45 uur naar binnen. Er zijn veel bekenden van Peter te zien, waaronder RTL-baas Peter van der Vorst, Kees van der Spek en de ouders van Nicky Verstappen en Tanja Groen.

Zien: besloten afscheid <em>Peter R. de Vries</em>; ouders Tanja Groen en Nicky Verstappen aanwezig In Koninklijk Theater Carré is donderdagochtend het besloten afscheid van Peter R. de Vries begonnen. De eerste gasten gingen al rond 9.45 uur naar binnen. Er zijn veel bekenden van Peter te zien, waaronder RTL-baas Peter van der Vorst, Kees van der Spek en de ouders van Nicky Verstappen en Tanja Groen. Pers niet welkomDe dienst begon om 11.00 uur. Na de besloten bijeenkomst zal de kist via de hoofdingang van het Amsterdamse theater naar buiten worden gedragen. Daarna volgt de uitvaart in kleine kring, de pers is nadrukkelijk gevraagd om niet aanwezig te zijn bij dit intieme moment. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven Bekijk ook Eerbetoon aan Peter R. de Vries in Op1: Michael Prins zingt 'Het Jongenshart' Bekijk deze video » Beluister afscheidslied Bjorgen voor Peter R. de Vries: "Sterf liever staand" Bekijk deze video »
Nieuws :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Pers niet welkom
De dienst begon om 11.00 uur. Na de besloten bijeenkomst zal de kist via de hoofdingang van het Amsterdamse theater naar buiten worden gedragen. Daarna volgt de uitvaart in kleine kring, de pers is nadrukkelijk gevraagd om niet aanwezig te zijn bij dit intieme moment.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zien: besloten afscheid Peter R. de Vries; ouders Tanja Groen en Nicky Verstappen aanwezig of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier