Zien: Dries Roelvink vertelt uitgebreid over afscheid Peter R. de Vries: "Onvergetelijk dit"

Zien: Dries Roelvink vertelt uitgebreid over afscheid Peter R. de Vries: "Onvergetelijk dit"

Bij het afscheid van Peter R. de Vries in Koninklijk Theater Carré in Amsterdam waren donderdag 22 juli veel BN'ers aanwezig. Onder anderen John, Johnny en Linda de Mol, Nikkie Plessen en Humberto Tan behoorden tot de genodigden van de dienst in besloten kring. Ook Dries Roelvink was aanwezig en vertelt uitgebreid aan Shownieuws hoe het afscheid was.

Lees verder onder de video.

Zien: <em>Dries Roelvink</em> vertelt uitgebreid over afscheid <em>Peter R. de Vries</em>: &quot;Onvergetelijk dit&quot; Bij het afscheid van Peter R. de Vries in Koninklijk Theater Carré in Amsterdam waren donderdag 22 juli veel BN'ers aanwezig. Onder anderen John, Johnny en Linda de Mol, Nikkie Plessen en Humberto Tan behoorden tot de genodigden van de dienst in besloten kring. Ook Dries Roelvink was aanwezig en vertelt uitgebreid aan Shownieuws hoe het afscheid was. Lees verder onder de video. Prachtige anekdotes"Onvergetelijk dit. Wat ik hier gehoord heb aan speeches. De ene speech was nog ijzingwekkender dan de ander. Of het nou zijn broer was, zijn zoon, zijn dochter of zijn ex-vrouw. Ze kwamen met verhalen over hem. Zulke prachtige anekdotes ondersteund met beelden", laat Dries Roelvink weten. Iemand zei: "Vandaag is het geweten van Nederland verdwenen." En daar is Dries het helemaal mee eens. Bekijk de Shownieuws-beelden met BN'ers tijdens het afscheid van Peter R. de Vries hierboven. Bekijk ook Zien: De kist met Peter R. de Vries is uit Carré gedragen Bekijk deze video » Hoge opkomst BN'ers bij afscheid Peter R. de Vries: "Peter wordt gecremeerd" (video) Bekijk deze video »
TV :
Zien: Dries Roelvink vertelt uitgebreid over afscheid Peter R. de Vries: "Onvergetelijk dit"

Prachtige anekdotes
"Onvergetelijk dit. Wat ik hier gehoord heb aan speeches. De ene speech was nog ijzingwekkender dan de ander. Of het nou zijn broer was, zijn zoon, zijn dochter of zijn ex-vrouw. Ze kwamen met verhalen over hem. Zulke prachtige anekdotes ondersteund met beelden", laat Dries Roelvink weten. Iemand zei: "Vandaag is het geweten van Nederland verdwenen." En daar is Dries het helemaal mee eens.

Bekijk de Shownieuws-beelden met BN'ers tijdens het afscheid van Peter R. de Vries hierboven.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zien: Dries Roelvink vertelt uitgebreid over afscheid Peter R. de Vries: "Onvergetelijk dit" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier