Video: vriendin Peter R. de Vries blijft op achtergrond vanwege veiligheid

Video: vriendin Peter R. de Vries blijft op achtergrond vanwege veiligheid

Terwijl Peter R. de Vries zijn nieuwe relatie destijds van de daken wilde schreeuwen, wilde zijn vriendin dat liever niet. Nu ze hem graag publiekelijk wil eren, kan dat helaas niet. De politie heeft haar dat aangeraden wegens haar eigen veiligheid. In De Volkskrant doet zij een boekje open over hun relatie. Ook laat zij weten dat zij en Peter zouden gaan samenwonen, op de dag van de aanslag zouden zij een huis bezoeken.

Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder.

Video: vriendin <em>Peter R. de Vries</em> blijft op achtergrond vanwege <em>veiligheid</em> Terwijl Peter R. de Vries zijn nieuwe relatie destijds van de daken wilde schreeuwen, wilde zijn vriendin dat liever niet. Nu ze hem graag publiekelijk wil eren, kan dat helaas niet. De politie heeft haar dat aangeraden wegens haar eigen veiligheid. In De Volkskrant doet zij een boekje open over hun relatie. Ook laat zij weten dat zij en Peter zouden gaan samenwonen, op de dag van de aanslag zouden zij een huis bezoeken. Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder.
TV :
Video: vriendin Peter R. de Vries blijft op achtergrond vanwege veiligheid


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Video: vriendin Peter R. de Vries blijft op achtergrond vanwege veiligheid of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier