NOS Tokio Vandaag aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

NOS Tokio Vandaag aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending
Nieuw: Tokio Vandaag

NOS Tokio Vandaag aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending De NOS blikt vanaf vandaag elke avond rond 19:00 uur op NPO 1 terug op de olymische dag in Tokio. OverzichtVanwege het tijdsverschil met Japan is een groot deel van de sporten in de Nederlandse nacht. Voor wie 's nachts en/of overdag niet heeft kunnen kijken, is er dagelijks een overzicht met samenvattingen, interviews met sporters, reportages en vaste rubrieken. SjoerdSjoerd van Ramshorst en side-kicks Kim Lammers (oud-hockeyster) en Roy Meijer (oud-judoka) nemen de belangrijkste gebeurtenissen van de dag door. EenVandaag: roeiers op weg naar de Olympische Spelen in Tokio Bekijk deze video » Zien: zo gaat de huldiging van Olympische atleten dit jaar Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

De NOS blikt vanaf vandaag elke avond rond 19:00 uur op NPO 1 terug op de olymische dag in Tokio.

Overzicht
Vanwege het tijdsverschil met Japan is een groot deel van de sporten in de Nederlandse nacht. Voor wie 's nachts en/of overdag niet heeft kunnen kijken, is er dagelijks een overzicht met samenvattingen, interviews met sporters, reportages en vaste rubrieken.

Sjoerd
Sjoerd van Ramshorst en side-kicks Kim Lammers (oud-hockeyster) en Roy Meijer (oud-judoka) nemen de belangrijkste gebeurtenissen van de dag door.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op NOS Tokio Vandaag aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier