Hilarisch: Opening De Oranjezomer gaat vier keer mis

Hilarisch: Opening De Oranjezomer gaat vier keer mis

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Oranjezomer van vrijdag 23 juli. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv.

Ook De Oranjezomer staat volledig in het teken van de Olympische Spelen. Hélène Hendriks vertelt over de moeizame opnames van de opening.

Hilarisch: Opening <em>De Oranjezomer</em> gaat vier keer mis Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Oranjezomer van vrijdag 23 juli. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv. Ook De Oranjezomer staat volledig in het teken van de Olympische Spelen. Hélène Hendriks vertelt over de moeizame opnames van de opening. FakkelMet een fakkel in haar hand probeert ze over een modderige vlakte te lopen. Dat gaat niet helemaal goed en ze glijdt al snel onderuit. ''Het was nog niet zo eenvoudig,'' lacht ze. ''Je haar schroeit zo weg hoor, eigenlijk had René het beter kunnen doen.'' Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Entertainment :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Fakkel
Met een fakkel in haar hand probeert ze over een modderige vlakte te lopen. Dat gaat niet helemaal goed en ze glijdt al snel onderuit. ''Het was nog niet zo eenvoudig,'' lacht ze. ''Je haar schroeit zo weg hoor, eigenlijk had René het beter kunnen doen.''

Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Hilarisch: Opening De Oranjezomer gaat vier keer mis of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier