Video: 37-jarige man uit Capelle aan den IJsel doodgeschoten tijdens hond uitlaten

Video: 37-jarige man uit Capelle aan den IJsel doodgeschoten tijdens hond uitlaten

Een 37-jarige man uit Capelle aan den IJsel werd vrijdagavond terwijl hij de hond aan het uitlaten was neergeschoten. Het slachtoffer is onmiddellijk naar het ziekenhuis gebracht, maar is helaas bezweken aan zijn verwondingen. Volgens getuigen werd de man meerde malen geraakt. De politie trof later een uitgebrande auto aan, in de buurt van de schietpartij.

Bekijk het fragment uit Hart van Nederland hieronder.

Video: <em>37-jarige man</em> uit Capelle aan den IJsel <em>doodgeschoten</em> tijdens hond uitlaten Een 37-jarige man uit Capelle aan den IJsel werd vrijdagavond terwijl hij de hond aan het uitlaten was neergeschoten. Het slachtoffer is onmiddellijk naar het ziekenhuis gebracht, maar is helaas bezweken aan zijn verwondingen. Volgens getuigen werd de man meerde malen geraakt. De politie trof later een uitgebrande auto aan, in de buurt van de schietpartij. Bekijk het fragment uit Hart van Nederland hieronder. Bekijk ook Video: schutter aanslag Peter R. de Vries blijkt familie van kopstuk bende Taghi Bekijk deze video » Video: Collega’s doodgeschoten ggz-beveiliger Martin vormen erehaag Bekijk deze video »
Misdaad :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Video: 37-jarige man uit Capelle aan den IJsel doodgeschoten tijdens hond uitlaten of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier