De Oranjezomer gemist? Johan helpt Estavana Polman: "Dat noemen ze kutnijd"

De Oranjezomer gemist? Johan helpt Estavana Polman: "Dat noemen ze kutnijd"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Oranjezomer van zaterdag 24 juli. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv.

Estavana Polman is één van de beste handbalster van Nederland, maar kan door een vervelende knieblessure helaas niet mee naar de Olympische Spelen. De mannen van De Oranjezomer hebben Estavana daarom uitgenodigd voor hun programma en dat ging er soms heftig aan toe.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>De Oranjezomer</em> gemist? Johan helpt <em>Estavana Polman</em>: &quot;Dat noemen ze kutnijd&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Oranjezomer van zaterdag 24 juli. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv. Estavana Polman is één van de beste handbalster van Nederland, maar kan door een vervelende knieblessure helaas niet mee naar de Olympische Spelen. De mannen van De Oranjezomer hebben Estavana daarom uitgenodigd voor hun programma en dat ging er soms heftig aan toe. Tekst gaat verder onder de video. 'Kutnijd'De handbalster zitten tijdens de Olympische Spelen vier weken lang met elkaar in dezelfde ruimte en dat kan soms tot irritatie leiden. Estavana vertelt dat tijdens De Oranjezomer dat deze irritaties erbij horen en Johan heeft daar de perfecte benaming voor: "Dat noemen ze kutnijd." Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

'Kutnijd'
De handbalster zitten tijdens de Olympische Spelen vier weken lang met elkaar in dezelfde ruimte en dat kan soms tot irritatie leiden. Estavana vertelt dat tijdens De Oranjezomer dat deze irritaties erbij horen en Johan heeft daar de perfecte benaming voor: "Dat noemen ze kutnijd."

Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op De Oranjezomer gemist? Johan helpt Estavana Polman: "Dat noemen ze kutnijd" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier