Bekijk trailer van nieuw seizoen Undercover in Nederland: "Wanneer ga je nou eens betalen?"

Bekijk trailer van nieuw seizoen Undercover in Nederland: "Wanneer ga je nou eens betalen?"

Vanaf zondag 25 juli is Alberto Stegeman terug op SBS6 met een nieuw seizoen van Undercover in Nederland. De misdaadverslaggever ontmaskert samen met zijn team opnieuw allerlei duistere zaken. Bekijk een trailer van het programma hieronder.

Het nieuwe seizoen van Undercover in Nederland is vanaf zondag 25 juli wekelijks om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Undercover in Nederland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Bekijk trailer van nieuw seizoen <em>Undercover in Nederland</em>: &quot;Wanneer ga je nou eens betalen?&quot; Vanaf zondag 25 juli is Alberto Stegeman terug op SBS6 met een nieuw seizoen van Undercover in Nederland. De misdaadverslaggever ontmaskert samen met zijn team opnieuw allerlei duistere zaken. Bekijk een trailer van het programma hieronder. Het nieuwe seizoen van Undercover in Nederland is vanaf zondag 25 juli wekelijks om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Undercover in Nederland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Alberto Stegeman geschokt door aanslag Peter R. de Vries: "Ongeloof, verdriet" Bekijk deze video » Zondag in Undercover in Nederland: wanbetalers die van geen stoppen weten Bekijk deze video »


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Bekijk trailer van nieuw seizoen Undercover in Nederland: "Wanneer ga je nou eens betalen?" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier