Sanne Wevers aangepakt door Johan Derksen: "Pak een biertje, rook een joint!"

Sanne Wevers aangepakt door Johan Derksen: "Pak een biertje, rook een joint!"

Johan Derksen heeft de familie Wevers al vaker flink aangepakt, want het is naar eigen zeggen "een obsessie" voor hem. Ook Sanne Wevers was zondag weer aan de beurt bij Derksen: "Ga eens leven, pak een sportbiertje, rook een joint! Ga eens bovenop een lekkere Tukker zitten!"

Hieronder zie je een fragment uit De Oranjezomer van zondag 25 juli. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv.

<em>Sanne Wevers</em> aangepakt door <em>Johan Derksen</em>: &quot;Pak een biertje, rook een joint!&quot; Johan Derksen heeft de familie Wevers al vaker flink aangepakt, want het is naar eigen zeggen "een obsessie" voor hem. Ook Sanne Wevers was zondag weer aan de beurt bij Derksen: "Ga eens leven, pak een sportbiertje, rook een joint! Ga eens bovenop een lekkere Tukker zitten!" Hieronder zie je een fragment uit De Oranjezomer van zondag 25 juli. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv. OnzinVolgens Derksen moet Sanne Wevers, die inmiddels 29 is, een keer overwegen om te stoppen met "die onzin". De analist wordt nogal moe van het geklaag van Wevers voor de camera, die beweert dat de turnsport kapotgemaakt is. "Daar was haar vader medeverantwoordelijk voor! Die mensen hebben die kinderen mentaal helemaal vernietigd!" Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Onzin
Volgens Derksen moet Sanne Wevers, die inmiddels 29 is, een keer overwegen om te stoppen met "die onzin". De analist wordt nogal moe van het geklaag van Wevers voor de camera, die beweert dat de turnsport kapotgemaakt is. "Daar was haar vader medeverantwoordelijk voor! Die mensen hebben die kinderen mentaal helemaal vernietigd!"

Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Sanne Wevers aangepakt door Johan Derksen: "Pak een biertje, rook een joint!" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier