Video: BMX'er Niek Kimmann in botsing met official die plots oversteekt

Video: BMX'er Niek Kimmann in botsing met official die plots oversteekt

BMX'er Niek Kimmann komt ten val nadat hij in botsing komt met een official die plots de baan oversteekt. De BMX'er heeft zijn knie bezeerd, maar zegt zijn best te doen om klaar te zijn voor donderdag waar hij de 2e heat rijdt in de kwartfinale BMX op de Olympische Spelen.

Bekijk de video van Niek Kimmann hieronder.

Video: BMX'er <em>Niek Kimmann</em> in botsing met official die plots oversteekt BMX'er Niek Kimmann komt ten val nadat hij in botsing komt met een official die plots de baan oversteekt. De BMX'er heeft zijn knie bezeerd, maar zegt zijn best te doen om klaar te zijn voor donderdag waar hij de 2e heat rijdt in de kwartfinale BMX op de Olympische Spelen. Bekijk de video van Niek Kimmann hieronder. Bekijk ook Samenvatting mountainbiken met Mathieu van der Poel (Olympische Spelen) Bekijk deze video » Olympische Spelen: Novak Djokovic bereikt achtste finales na winst op Struff, bekijk de samenvatting Bekijk deze video » 3X3 basketbal Olympische Spelen: Nederland onderuit tegen België (video) Bekijk deze video »
Olympische Spelen :
Video: BMX'er Niek Kimmann in botsing met official die plots oversteekt


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Video: BMX'er Niek Kimmann in botsing met official die plots oversteekt of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier