Docu 0,03 seconde gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Docu 0,03 seconde gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Docu 0,03 seconde gemist? Bekijk hier de hele uitzending Regisseur Suzanne Raes volgt topzwemmers Femke Heemskerk, Ranomi Kromowidjojo, Sharon van Rouwendaal, Sebastiaan Verschuren en Ferry Weertman vanaf hun voorbereidingen op de Olympische Spelen 2016 tot en met die ene beslissende race. Inkijk0,03 seconde geeft een indringende inkijk in de wereld van topsport. Talent, gedrevenheid en afzien betekenen er alles, maar bieden geen enkele garantie op succes. RoemDe internationale concurrentie is gigantisch. De verschillen zijn miniem, de gevolgen enorm. Net wel betekent eeuwige roem, net niet een roemloze afgang. MomentWat betekent het alles te geven voor dat ene moment? Wat doet het met je als je slaagt? En wat als het niet lukt je ambities waar te maken? Candy Jacobs over missen Olympische Spelen: "Ik huil constant" (video) Bekijk deze video » De Oranjezomer gemist? Marcel van Roosmalen verwacht maar één medaille tijdens de Spelen Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

Regisseur Suzanne Raes volgt topzwemmers Femke Heemskerk, Ranomi Kromowidjojo, Sharon van Rouwendaal, Sebastiaan Verschuren en Ferry Weertman vanaf hun voorbereidingen op de Olympische Spelen 2016 tot en met die ene beslissende race.

Inkijk
0,03 seconde geeft een indringende inkijk in de wereld van topsport. Talent, gedrevenheid en afzien betekenen er alles, maar bieden geen enkele garantie op succes.

Roem
De internationale concurrentie is gigantisch. De verschillen zijn miniem, de gevolgen enorm. Net wel betekent eeuwige roem, net niet een roemloze afgang.

Moment
Wat betekent het alles te geven voor dat ene moment? Wat doet het met je als je slaagt? En wat als het niet lukt je ambities waar te maken?


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Docu 0,03 seconde gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier