Zien: Hugo de Jonge weigert op bezoek te komen bij De Oranjezomer

Zien: Hugo de Jonge weigert op bezoek te komen bij De Oranjezomer

Hieronder zie je een fragment van De Oranjezomer van maandag 26 juli. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv.

Zien: <em>Hugo de Jonge</em> weigert op bezoek te komen bij <em>De Oranjezomer</em> Hieronder zie je een fragment van De Oranjezomer van maandag 26 juli. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv. De redactie van De Oranjezomer heeft demissionair minister van Volksgezondheid, Welzijn en Sport Hugo de Jonge ook gepolst voor een bezoekje, maar dat zit er helaas niet in. Naar eigen zeggen is De Jonge "te druk". Volgens Wilfred Genee gaat de politicus "liever in goede programma's zitten", en Johan Derksen snapt wel waarom: "René en ik staan op een lijst als 'ongeleid projectiel', waardoor politici afzeggen." Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

De redactie van De Oranjezomer heeft demissionair minister van Volksgezondheid, Welzijn en Sport Hugo de Jonge ook gepolst voor een bezoekje, maar dat zit er helaas niet in. Naar eigen zeggen is De Jonge "te druk". Volgens Wilfred Genee gaat de politicus "liever in goede programma's zitten", en Johan Derksen snapt wel waarom: "René en ik staan op een lijst als 'ongeleid projectiel', waardoor politici afzeggen."

Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: Hugo de Jonge weigert op bezoek te komen bij De Oranjezomer of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier