Docu QT8 - Quentin Tarantino: The First Eight gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Docu QT8 - Quentin Tarantino: The First Eight gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Docu QT8 - Quentin Tarantino: The First Eight gemist? Bekijk hier de hele uitzending Documentaire over de eerste acht films uit het oevre van regisseur Quentin Tarantino. GenieQuentin Tarantino is een autodidact; een genie dat zich ontwikkelde in de videotheek. Hij speelt als geen ander met genres en met de verwachtingen van de kijker. Wat typeert hem nog meer als maker? ActeursIn QT8: Quentin Tarantino - The First Eight wordt de regisseur bewierrookt door acteurs als Samuel L. Jackson, Jamie Foxx en Christoph Waltz en door zijn producenten. Ze vertellen hoe het is om met hem samen te werken, het plezier dat er is op een Tarantino-filmset en over de geniale scenario's die hij schrijft. OngemakDe vriendschap die Tarantino met Harvey Weinstein onderhield, brengt ongemak in de documentaire en wordt ook maar lichtelijk aangestipt. Dit waarschijnlijk mede doordat deze documentaire een jaar voor de aanteigingen al werd gestart. Terugblik op carrière Ennio Morricone: "Misschien wel de grootste aller tijden" Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

Documentaire over de eerste acht films uit het oevre van regisseur Quentin Tarantino.

Genie
Quentin Tarantino is een autodidact; een genie dat zich ontwikkelde in de videotheek. Hij speelt als geen ander met genres en met de verwachtingen van de kijker. Wat typeert hem nog meer als maker?

Acteurs
In QT8: Quentin Tarantino - The First Eight wordt de regisseur bewierrookt door acteurs als Samuel L. Jackson, Jamie Foxx en Christoph Waltz en door zijn producenten. Ze vertellen hoe het is om met hem samen te werken, het plezier dat er is op een Tarantino-filmset en over de geniale scenario's die hij schrijft.

Ongemak
De vriendschap die Tarantino met Harvey Weinstein onderhield, brengt ongemak in de documentaire en wordt ook maar lichtelijk aangestipt. Dit waarschijnlijk mede doordat deze documentaire een jaar voor de aanteigingen al werd gestart.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Docu QT8 - Quentin Tarantino: The First Eight gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier