Video: betekent ananas-bikini of zwembroek dat je seks wil?

Video: betekent ananas-bikini of zwembroek dat je seks wil?

Wanneer je de volgende keer een leuke bikini of zwembroek met ananas-print in de winkel ziet hangen en overweegt om die te kopen voor je vakantie moet je misschien toch nog eens goed nadenken: die afbeelding blijkt onder swingers namelijk te betekenen dat je wel in bent voor een potje seks. Hoe dat precies zit zie je hieronder, in de video van Radio 538.

Video: betekent <em>ananas-bikini</em> of zwembroek dat je seks wil? Wanneer je de volgende keer een leuke bikini of zwembroek met ananas-print in de winkel ziet hangen en overweegt om die te kopen voor je vakantie moet je misschien toch nog eens goed nadenken: die afbeelding blijkt onder swingers namelijk te betekenen dat je wel in bent voor een potje seks. Hoe dat precies zit zie je hieronder, in de video van Radio 538. Bekijk ook Zien: Deze 20-jarige man verbreekt record voor langste tong in de wereld Bekijk deze video »
LOL-bericht van de dag!

Goed om te weten: nooit een bikini of zwembroek met een ananas print kopen! 😂🍍

Posted by De 538 Ochtendshow met Frank on Tuesday, July 27, 2021
Show :
Video: betekent ananas-bikini of zwembroek dat je seks wil?


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Video: betekent ananas-bikini of zwembroek dat je seks wil? of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier