Sarah van Soelen is stapelgek op André Hazes: "Hij is zo cute" (video)

Sarah van Soelen is stapelgek op André Hazes: "Hij is zo cute" (video)

Niet alleen Chantal Janzen geniet van de zon, ook André Hazes is al langere tijd op een zonnig oord te vinden. Hazes en zijn vriendin Sarah van Soelen delen dagelijks jaloersmakende kiekjes. Sarah is stapel op de zanger en schrijft bij een foto: "Hij is zo cute." Ook Hazes kan zijn ogen niet van Sarah afhouden en filmt haar stiekem bij het zwembad. Bekijk de vakantiekiekjes van Hazes en Van Soelen hieronder.

<em>Sarah van Soelen</em> is stapelgek op <em>André Hazes</em>: &quot;Hij is zo cute&quot; (video) Niet alleen Chantal Janzen geniet van de zon, ook André Hazes is al langere tijd op een zonnig oord te vinden. Hazes en zijn vriendin Sarah van Soelen delen dagelijks jaloersmakende kiekjes. Sarah is stapel op de zanger en schrijft bij een foto: "Hij is zo cute." Ook Hazes kan zijn ogen niet van Sarah afhouden en filmt haar stiekem bij het zwembad. Bekijk de vakantiekiekjes van Hazes en Van Soelen hieronder. Bekijk ook Oordeel zelf: kan Sarah van Soelen zingen of niet? (video) Bekijk deze video » Video: André Hazes laat Sarah vlechten eruit halen, "Spijt" Bekijk deze video »
Show :
Sarah van Soelen is stapelgek op André Hazes: "Hij is zo cute" (video)


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Sarah van Soelen is stapelgek op André Hazes: "Hij is zo cute" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier