B&B Vol Liefde: Jacobs knappe werkster zorgt voor jaloezie bij zijn dates

B&B Vol Liefde: Jacobs knappe werkster zorgt voor jaloezie bij zijn dates

De 60-jarige Jacob uit 'B&B Vol Liefde' heeft het goed voor elkaar: hij heeft een prachtige B&B in Portugal en heeft de knappe Marianne in dienst om hem bij te staan in de huishouding. Zijn dates vinden het allemaal maar niets en vragen zich af of de Roemeense hier voor andere doeleinden te gast is.

<em>B&amp;B Vol Liefde:</em> Jacobs knappe werkster zorgt voor jaloezie bij zijn dates De 60-jarige Jacob uit 'B&B Vol Liefde' heeft het goed voor elkaar: hij heeft een prachtige B&B in Portugal en heeft de knappe Marianne in dienst om hem bij te staan in de huishouding. Zijn dates vinden het allemaal maar niets en vragen zich af of de Roemeense hier voor andere doeleinden te gast is. B&B Vol Liefde is elke maandag tot en met donderdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van B&B Vol Liefde terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook B&B Vol Liefde: is Debbie te zakelijk voor Jelmer? Bekijk deze video » B&B Vol Liefde: Mitch moet eten afstaan aan derde date van Roxanne Bekijk deze video »
TV :
B&B Vol Liefde: Jacobs knappe werkster zorgt voor jaloezie bij zijn dates

B&B Vol Liefde is elke maandag tot en met donderdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van B&B Vol Liefde terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op B&B Vol Liefde: Jacobs knappe werkster zorgt voor jaloezie bij zijn dates of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier