René van der Gijp geen fan van seksspeeltje: ''Er hangt gewoon drie kilo aan je piemel''

René van der Gijp geen fan van seksspeeltje: ''Er hangt gewoon drie kilo aan je piemel''

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Oranjezomer van donderdag 29 juli. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv.

<em>René van der Gijp</em> geen fan van seksspeeltje: ''Er hangt gewoon drie kilo aan je piemel'' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Oranjezomer van donderdag 29 juli. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv. René van der Gijp geeft in De Oranjezomer toe dat hij wel eens seksspeeltjes heeft uitgeprobeerd. Over de zogenaamde 'flashlight' is hij niet zo te spreken. ''Dat is zo'n groot apparaat! Er hangt gewoon drie kilo aan je piemel.'' Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

René van der Gijp geeft in De Oranjezomer toe dat hij wel eens seksspeeltjes heeft uitgeprobeerd. Over de zogenaamde 'flashlight' is hij niet zo te spreken. ''Dat is zo'n groot apparaat! Er hangt gewoon drie kilo aan je piemel.''

Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op René van der Gijp geen fan van seksspeeltje: ''Er hangt gewoon drie kilo aan je piemel'' of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier