Op1 gemist? Dit is waarom veel jongeren onder de 25 beleggen

Op1 gemist? Dit is waarom veel jongeren onder de 25 beleggen

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 29 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 29 juli terugkijken bij Gids.tv.

<em>Op1</em> gemist? Dit is waarom veel jongeren onder de 25 beleggen Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 29 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 29 juli terugkijken bij Gids.tv. Steeds vaker beleggen millenials en de jongere generatie in aandelen. Volgens Nick Bortot, oprichter van een Nederlands beleggingsplatform, is dat niet zo gek. ''Rente staat extreem laag, huizen zijn niet meer betaalbaar en er is ook geen gouden pensioenstelsel meer.'' Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1 gemist? Dit is waarom veel jongeren onder de 25 beleggen

Steeds vaker beleggen millenials en de jongere generatie in aandelen. Volgens Nick Bortot, oprichter van een Nederlands beleggingsplatform, is dat niet zo gek. ''Rente staat extreem laag, huizen zijn niet meer betaalbaar en er is ook geen gouden pensioenstelsel meer.''

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Op1 gemist? Dit is waarom veel jongeren onder de 25 beleggen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier