De Oranjezomer gemist? René en Johan begrijpen niets van stap Dick Advocaat

De Oranjezomer gemist? René en Johan begrijpen niets van stap Dick Advocaat

Dick Advocaat gaat een nieuw avontuur aan: hij wordt bondscoach van Irak. Bij De Oranjezomer zijn ze nu niet bepaald te spreken over die stap.

Hieronder zie je een fragment uit De Oranjezomer van zaterdag 31 juli. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv.

<em>De Oranjezomer</em> gemist? René en Johan begrijpen niets van stap <em>Dick Advocaat</em> Dick Advocaat gaat een nieuw avontuur aan: hij wordt bondscoach van Irak. Bij De Oranjezomer zijn ze nu niet bepaald te spreken over die stap. Hieronder zie je een fragment uit De Oranjezomer van zaterdag 31 juli. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv. Aardige gozerRené en Johan snappen niets van de stap van Advocaat en zijn assistenten Petrovic en Pot: "Het is echt een hele aardige gozer, maar hij is nu wel heel hard van zijn sokkel gevallen." Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Aardige gozer
René en Johan snappen niets van de stap van Advocaat en zijn assistenten Petrovic en Pot: "Het is echt een hele aardige gozer, maar hij is nu wel heel hard van zijn sokkel gevallen."

Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op De Oranjezomer gemist? René en Johan begrijpen niets van stap Dick Advocaat of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier