Heftige beelden: Bosbranden in Griekenland blijven aanhouden door hittegolf

Heftige beelden: Bosbranden in Griekenland blijven aanhouden door hittegolf

Griekenland gaat nog altijd gebukt onder een extreme hittegolf en wordt sinds zaterdag geteisterd door hevige bosbranden. De brandweer probeert de vlammenzee in de buurt van de Griekse stad Patras te doven, maar krijgt nog geen controle over het vuur. De Griekse media meldt dat zeker zestien mensen met ademhalingsproblemen momenteel behandeld worden in het ziekenhuis.

Bekijk de beelden van De Telegraaf hieronder.

Heftige beelden: <em>Bosbranden</em> in <em>Griekenland</em> blijven aanhouden door hittegolf Griekenland gaat nog altijd gebukt onder een extreme hittegolf en wordt sinds zaterdag geteisterd door hevige bosbranden. De brandweer probeert de vlammenzee in de buurt van de Griekse stad Patras te doven, maar krijgt nog geen controle over het vuur. De Griekse media meldt dat zeker zestien mensen met ademhalingsproblemen momenteel behandeld worden in het ziekenhuis. Bekijk de beelden van De Telegraaf hieronder. Bekijk ook Video: strandbezoekers Turkije vluchten voor hun leven Bekijk deze video » Video: zo is momenteel de situatie rondom de bosbranden in Turkije Bekijk deze video » Kijken: Bosbranden in Turkije blijven aanhouden (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Heftige beelden: Bosbranden in Griekenland blijven aanhouden door hittegolf


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Heftige beelden: Bosbranden in Griekenland blijven aanhouden door hittegolf of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier